Energy star
  1. Úvod
  2. Kuchyňské spotřebiče
  3. Kuchyňští pomocníci
  4. Sous Vide
  5. Klarstein Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná

Klarstein Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná

Oblíbený a akční produkt Klarstein Deepdive, sous-vide hrnec, hrnec pro pomalé vaření, 8 l, 550 W, ušlechtilá ocel, leštěná naleznete již dnes pořád výhodně.
EAN: 4260457488400
Klarstein Deepdive

Nyní se Vaše kuchyň stane profesionálním kuchyňským studiem! Se sous-vide & pomalým hrncem Klarstein Deepdive vyčarujete perfektní steaky, křupavou zeleninu nebo aromatické pokrmy z ryb bez popálení prstů. Sous vide & pomalý hrnec Klarstein Deepdive je jednoduchým vstupem do světa zdravého a aromatického vaření. Vše, co musíte udělat, je přichystat požadovaný produkt na vaření – maso, zeleninu nebo ovoce – spolu s kořením nebo marinádou do vakuového sáčku a nastavit vhodný čas vaření a teploty na zařízení Deepdive. Díky integrovanému oběhovému systému zařízení udržuje průběhu celého vaření konstantní teplotu na této hodnotě s minimální odchylkou 0,1 °C. Výkonných 550 W přivádí odnímatelný, nepřilnavý, 8l hliníkový vnitřní hrnec pomalého hrnce rovnoměrně na teplotu 40 až 99 °C a zajišťuje úspěšné zahřátí potravin. Teploty mohou být nastaveny v krocích po 0,5 °C. Čas vaření lze nastavit v krocích po 10 minutách od 1 hodiny do 24 hodin – perfektní pro dosažení požadovaného stavu uvaření jídla. Všechna nastavení se dají uskutečnit pomocí jednoduchého ovládacího panelu na přední straně zařízení. LED displej podporuje volbu i opticky. Kromě sous-vide vaření umožňuje pomalý hrnec Klarstein Deepdive i běžné vaření při nízkých teplotách a je určen i pro ohřívání jídla nebo jeho udržování v teple. Nejen vaření, ale i čištění je se sous vide hrncem Klarstein Deepdive jednoduché: Vnitřní hrnec na vaření i víko lze mýt v myčce nádobí. Staňte se profesionálem v kuchyni: Sous vide & pomalý hrnec Klarstein Deepdive Vám otevírá svět aromatického a zdravého nízkoteplotního vaření.